Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Політв’язень Микола Карпюк з Рівного конкуруватиме з Ляшком і Богданом на виборах на Чернігіщині

Чоловік, який майже 5 років провів у російському полоні, вирішив спробувати свої сили у владі.

Фото Укрінформу.

Політв’язень Микола Карпюк з Рівного конкуруватиме з Ляшком і Богданом на виборах на Чернігіщині

Вибори у 208-му Чернігівському виборчому окрузі призначено на 25 жовтня цього року у зв’язку зі смертю попередньо обраного народного депутата

Відомий політичний і громадський діяч Микола Карпюк з Рівного, який майже 5 років провів у російському полоні, вирішив балотуватися на довиборах у Верховну Раду по 208-му виборчому окрузі, що на Чернігівщині.

«До мене звернулись десятки відомих людей із запитанням: чи не хочу я спробувати свої сили на виборах у 208-му окрузі? Деякі навіть пропонували допомогу, – говорить Микола Карпюк. – Відповідь моя коротка: я - не гречкосій, не буду ні з ким домовлятись. Тому мені цікаво і важливо почути думку виборців округу: чи бачать вони мене своїм представником у Верховній Раді?».

«До мене звернулись десятки відомих людей із запитанням: чи не хочу я спробувати свої сили на виборах у 208-му окрузі?», – говорить Микола Карпюк.

Вибори у 208-му Чернігівському виборчому окрузі призначено на 25 жовтня цього року у зв’язку зі смертю народного депутата Валерія Давиденка.

Також відомо, що про свою участь у них вже заявили лідер Радикальної партії Олег Ляшко, екс-глава Офісу Президента України Андрій Богдан, колишній нардеп від БПП Олександр Грановський.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel