Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
За вихідні на Волині порушники двічі намагалися підкупити поліцейських

Слідчі задокументували факт дачі хабара, гроші вилучили.

Фото Pixabay.

За вихідні на Волині порушники двічі намагалися підкупити поліцейських

У суботу, 20 червня, правоохоронці задокументували два випадки надання волинянами неправомірної вигоди поліцейським за уникнення від адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

За порушення Правил дорожнього руху на волинян поліцейські склали адміністративні протоколи.

Співробітники групи реагування патрульної поліції Старовижівського відділу поліції близько 11:00 години під час нагляду за дорожнім рухом у селі Кримне зупинили мотоцикл під керуванням 36-річного жителя району за порушення Правил дорожнього руху. Водій рухався без мотошолома та без права керування даним транспортним засобом. Правопорушник, аби уникнути відповідальності за скоєне, пропонував поліцейським 500 грн. неправомірної вигоди. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі задокументували факт дачі хабара, гроші вилучили.

Таке ж правопорушення цього дня зафіксували поліцейські Луцького відділу поліції. Патрульні поліцейські під час несення служби зупинили за порушення ПДР автомобіль «Toyota Land Cruiser» під керуванням 40-річного жителя Луцького району. За уникнення від відповідальності у скоєному правопорушенні чоловік пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Цей факт належним чином задокументували.

За порушення Правил дорожнього руху на волинян поліцейські склали адміністративні протоколи.

Відомості за обома фактами хабарів внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до 12 тис. 750 грн або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Telegram Channel