Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Волинян запрошують відвідати глибинку «прип’ятської тиші»

Пора для милування.

Фото pripyat-stohid.com.ua.

Волинян запрошують відвідати глибинку «прип’ятської тиші»

Літня пора – активний час для корисного та пізнавального відпочинку

На сайті Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» як ілюстрація до цього – понад десяток фотознімків, зроблені спеціалістами-екологами, які покликані оберігати і примножувати багатство довкілля.

 

  І ось такий коментар до них:

«Прийшовши у дивовижний світ природи, завжди хочеться відпочивати з задоволенням, на повні груди вдихати свіже повітря, купатися у прозорій воді, торкатися босоніж трав’яних та піщаних стежок. Та окрім таких типових речей, багатьох захоплює спостереження за пернатими жителями екосистем та за різноманіттям квітучих рослин, за маленькими мешканцями – жуками, мурашками».

Та окрім таких типових речей, багатьох захоплює спостереження за пернатими жителями екосистем та за різноманіттям квітучих рослин, за маленькими мешканцями – жуками, мурашками.

 

 Відвідавши Прип’ять у селі Люб’язь Любешівського району, де спеціалісти відділу екологічної освіти та рекреації Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» фіксували фотокамерою кадри, можна помилуватися захоплюючими краєвидами та побачити як червонокнижних видів тварин та рослин, так і багато фонових видів.

Telegram Channel