Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські рятувальники перевірили свою вправність при надзвичайній ситуації (Відео)

Працювали в автономних дихальних апаратах.

Скріншот відео vl.dsns.gov.ua.

Волинські рятувальники перевірили свою вправність при надзвичайній ситуації (Відео)

ДСНС-ки провели навчання

Рятувальники виконували вправи в повному бойовому спорядженні та включившись в апарати на стисненому повітрі. Кожен з них виконав вправу з бойової перевірки готовності апаратів, підйом на триколінній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти. Про це інформує управління ДСНС України у Волинській області.

Окремою вправою бійці ДСНС відпрацювали навички в’язання спеціальних вузлів для  саморятування та рятування потерпілих з висоти під час пожеж та екстрених ситуацій в умовах обмеженого часу та загрози обрушення.

Кожен з них виконав вправу з бойової перевірки готовності апаратів, підйом на триколінній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти.

Метою цих систематичних занять є перевірка фактичного рівня теоретичних знань та практичних навичок рятувальників-газодимозахисників, адже саме на них покладене виконання найважливіших першочергових завдань – рятування людей та ліквідація пожеж з найменшими збитками.

Під час проведення занять рятувальники виявили високий рівень знань з правил роботи в апаратах на стиснутому повітрі, злагодженість та вмілі дії кожного в складі ланок ГДЗС.

 

Telegram Channel