Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині крадій деревини хотів відкупитись від поліцейських доларами

Тепер чоловік відповідатиме і за крадіжку дубових колод, і за спробу дати хабар.

Фото dyvys.info.

На Волині крадій деревини хотів відкупитись від поліцейських доларами

О другій ночі працівники СРПП Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області патрулювали в Антонівці - одному з віддалених від райцентру сіл Горохівщини

Увагу поліцейських привернув вантажний автомобіль «Volkswagen LT4».  

Пильність виявилася недаремною, бо в кузові поліцейські нарахували  5 дубових колод  довжиною по 3 метри та товщиною від 44 до 55 см. 23-річний житель міста Бродів сусідньої Львівської області, який кермував автомобілем, документів на вантаж не мав.

Наступного дня він наважився позбутися їх із допомогою хабара:  півтори тисячі доларів намагався дати одному з керівників структурних підрозділів Горохівського відділу поліції.

 Орієнтовна сума завданих збитків становила 50 тисяч гривень.
Правоохоронці виявлене вилучили, за даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.246 КК України (незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду вчинена за попередньою змогою групою осіб). Однак молодикові, певне, проблем здалося замало. Наступного дня він наважився позбутися їх із допомогою хабара:  півтори тисячі доларів намагався дати одному з керівників структурних підрозділів Горохівського відділу поліції.

Цю дію теж було задокументовано . Кошти вилучено, а  відомості внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 369 КК України. Її  санкція передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel