Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
 Гру ФК «Волинь» з «Чорноморцем» перенесли через коронавірус

Матч має відбутися у четвер, 25 червня.

Фото Суспільного.

Гру ФК «Волинь» з «Чорноморцем» перенесли через коронавірус

ПЛР-тести двох представників луцького клубу показали позитивний результат, однак хворі не є футболістами, тож матч відбудеться, але на день пізніше

23 червня, футбольний клуб «Волинь» отримав повні результати повторного ПЛР-тестування на коронавірус COVID-19. Про них Суспільному розповів пресаташе клубу Дмитро Кузнєцов.

ПЛР-тести двох представників клубу показали позитивний результат. Зі слів Дмитра Кузнєцова, на коронавірус захворіли не футболісти. Він не уточнив посади інфікованих, каже: вони здали повторні тести та дотримуються самоізоляції за медичними вимогами.

Зі слів представника клубу, у вівторок увечері футболісти вирушили до Одеси, де будуть відновлювати сезон матчем 20-го туру проти «Чорноморця».

Зі слів представника клубу, у вівторок увечері футболісти вирушили до Одеси, де будуть відновлювати сезон матчем 20-го туру проти «Чорноморця». У клубі наголошують: через затримку з отриманням повних результатів тестувань команди матч «Чорноморець» - «Волинь» перенесено на четвер, 25 червня. Раніше, поєдинок мав відбутися на день раніше.

Нагадаємо, щоб повернутися до тренувань працівників клубу та футболістів на початку червня протестували на COVID-19. Всього ПЛР тести тоді здали 72 людини. Результати були негативні.

Telegram Channel