Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимирі з'ясовують, чому у вуличному каналі текла червона вода

Результати обіцяють повідомити.

Фото bug.org.ua.

У Володимирі з'ясовують, чому у вуличному каналі текла червона вода

Про зміну забарвлення води в рові поінформували занепокоєні мешканці вулиці

23 червня у виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради надійшло повідомлення про забруднення води у каналі на вулиці Шептицького невідомою речовиною рожево-червоного кольору. Про зміну забарвлення води в рові, що знаходиться поза межами земельних ділянок, поінформували занепокоєні мешканці вулиці. Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Відразу після повідомлення представники виконкому, міськрайонного відділу ДУ »Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я», районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області виїхали для відбору проб води та встановлення попередніх причин забруднення.

Увесь відібраний матеріал направлено на дослідження.

Спеціалісти відібрали проби у місці, яке їм показали мешканці. Увесь відібраний матеріал направлено на дослідження. Після отримання результатів громадськість буде поінформована додатково.

Зазначають, що неподалік вулиці протікає річка Риловиця, що впадає в Лугу.

Ввечері 23-го червня на сайті міськради повідомили, що в цей же день фахівці відібрали матеріали і направили вивчати у лабораторію.

«Відразу після надходження повідомлення представники виконкому, міськрайонного відділу ДУ »Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я», районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області виїхали для відбору проб води та встановлення попередніх причин забруднення», – йдеться в повідомленні.

Telegram Channel