Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 В її руках горнятко до чаю перевтілюється в цілий мистецький шедевр

Сьогодні Наталія Кравчук радує своїх односельчан, колег, вихованців роботами, в які вкладає всю душу.

Фото із сайту Колківської ОТГ.

В її руках горнятко до чаю перевтілюється в цілий мистецький шедевр

Роботи Наталії Кравчук з Годомич Маневицького району прикрашають виставки та конкурси районного,обласного та всеукраїнського рівнів

Малювала все життя скільки себе пам’ятає…«Напевно, не було ні дня, щоб я цього не робила, - розповідає Наталя. – Але все життя була самоучкою, і коли вийшла заміж в 1996 році, то вже було не до малювання, бо потрібно було виховувати і доглядати діток». А їх у Наталії Вікторівни п’ятеро: чотири донечки та син. Всі талановиті та обдаровані, пишуть на сайті Колківської ОТГ.

І лише через 14 років, у 32-річному віці, Наталка вступила у СНУ імені Лесі Українки, так як в школу потрібен був спеціаліст образотворчого мистецтва. Навчалася на заочній формі навчання. В 2015 році отримала ступінь бакалавра, а в 2016 - спеціаліста. Було не просто, тому що як вступала до вузу, найменшому сину Максиму мало виповнитись 2 рочки, але все ж закінчила університет з червоним дипломом.

Сьогодні Наталія Кравчук радує своїх односельчан, колег, вихованців роботами, в які вкладає всю душу.

Їздити додому доводилось щодня, так як мамі чоловіка було нелегко тягнути господарство та ще й «купку дітлахів». Але з часом мрія дитинства збулася… (не закінчити ВИШ), а просто побачити як працюють майстри, перейняти їхній досвід. Єдине, про що шкодує Наталія Вікторівна, що не випало на її віку повчитися стаціонарно, але і за це дякує Богу.

Сьогодні Наталія Кравчук радує своїх односельчан, колег, вихованців роботами, в які вкладає всю душу. В її руках горнятко до чаю перевтілюється в цілий мистецький шедевр, який хочеться подарувати своїм друзям та знайомим. Роботи Наталії Вікторівни прикрашають виставки та конкурси районного,обласного та всеукраїнського рівнів

На закінчення розмови Наталя сказала: «Хочеться писати картини. Хоча б приблизне до того, що творили справжні митці…»

Telegram Channel