Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Станція сміття, велопарковка, арт-простір: у Володимирі обрали громадські проєкти до бюджету участі

На 22-е червня три проєкти успішно пройшли оцінку місцевої влади.

Фото «Бугу».

Станція сміття, велопарковка, арт-простір: у Володимирі обрали громадські проєкти до бюджету участі

У Володимирі-Волинському завершився термін подання проєктів бюджету участі на 2021 рік. Станом на 22-ге червня три проєкти успішно пройшли оцінку

Усього подано 22 проєкти на загальну суму 4 мільйони 461,8 тисяч гривень, з них 8 великих проєктів на суму 3 327,7 тисяч гривень та 14 малих проєктів на суму 1 134,1 тисяч гривень. Про це інформує сайт «Буг».

Проєкти подано за такими категоріями: безпека та громадський порядок, велоінфраструктура, дорожнє господарство, комунальне господарство, культура та туризм, навколишнє середовище, публічний простір, соціальний захист, спорт. На 22-е червня три проєкти успішно пройшли оцінку структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради. Зокрема: «Надійна велопарковка у парку «Слов’янський», «Центральна зупинка майбутнього» та «Новорічні намистини для зеленої ялини». Окрім цього, 17 проєктів наразі знаходяться на перевірці у структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, до повноважень яких відноситься реалізація проєкту. 

Вікторія Мельничук запропонувала проєкт «Сортувальна станція сміття». Авторка хоче встановити її біля нового полігону ТПВ Володимир-Волинський.

Ірина Пикалюк представила проєкт «Надійна велопарковка у парку «Слов’янський», бюджет якого 38 тисяч 857 гривень.

У межах проєкту буде встановлено 2 велопарковки на 5 паркувальних місць кожна.

«У межах проєкту буде встановлено 2 велопарковки на 5 паркувальних місць кожна. Велопарковки будуть встановлені в межах діапазону охоплення камер відеоспостереження, для запобігання вандалізму та крадіжок велосипедів», – повідомляє авторка. А Максим Клим‘юк запропонував проєкт «Стріт-арт об’єкт «Подвиг – заради майбутнього», відповідно до якого на будинку, що знаходиться на вулиці Поліської Січі, 7 хоче побудувати мурал, який виражатиме шану військовим.

Telegram Channel