Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Представники влади поклали квіти у зв'язку з наближенням Дня Конституції

Поклонилися «Борцям за волю та незалежність України».

Фото voladm.gov.ua.

Представники влади поклали квіти у зв'язку з наближенням Дня Конституції

У зв’язку із нестабільною епідеміологічною ситуацією в області урочисті заходи пройшли без участі громадськості

З нагоди державного свята голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та голова обласної ради Ірина Вахович спільно із керівниками Луцької міської влади поклали квіти до пам'ятника «Борцям за волю та незалежність України», що на Київському майдані. Про це інформується на сайті ОДА.

Щороку, починаючи 1996-го, 28 червня Україна відзначає День Конституції. Це – знаковий для українців день, бо в цей день, після багатьох років дискусій українці отримали основоположний документ найвищої юридичної сили. 

У зв’язку із нестабільною епідеміологічною ситуацією в області урочисті заходи пройшли без участі громадськості.

У зв’язку із нестабільною епідеміологічною ситуацією в області урочисті заходи пройшли без участі громадськості. За дорученням голови облдержадміністрації в області організоване вшанування Основного закону країни на високому рівні та з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів.

У Державному архіві області організована онлайн-виставка на тему «Основний закон України». В містах обласного значення, районних центрах, інших населених пунктах області діють тематичні онлайн проєкти з нагоди 24-ї річниці Конституції України.

Telegram Channel