Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Правоохоронці Нововолинська піймали будинкового злодія

Зловмисник викрав гроші та речі.

Фото Нацполіції.

Правоохоронці Нововолинська піймали будинкового злодія

20-річний нововолинець, який поласився на чуже, раніше вже був обвинувачений за майнові злочини

Оперуповноважені сектору кримінальної поліції Нововолинського відділення поліції затримали нововолинця, причетного до скоєння крадіжки з будинку. Йому загрожує до 6 років ув’язнення. Про це повідомляє пресслужба поліції на фейсбук-сторінці.

До Нововолинського відділення поліції 24 червня із заявою про крадіжку звернулася 49-річна мешканка міста Нововолинська. Жінка повідомила, що в обідню пору, коли вона була відсутня за місцем проживання з будинку було викрадено грошові кошти та особисті речі загальною вартістю 21275 грн.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у приміщення, віджавши металопластикове вікно.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у приміщення, віджавши металопластикове вікно. Провівши ряд заходів, поліцейські оперативно затримали особу злодія. Ним виявився 20-річний нововолинець, який раніше вже був обвинувачений за майнові злочини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасово тримання та вирішується питання щодо обрання судом затриманому міри запобіжного заходу. Наразі правоохоронці перевіряють причетність його до скоєння інших злочинів.

Telegram Channel