Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зеленський доручив Корявченкову-«Юзіку»... відновити ФК «Кривбас»

Отакої!

Ілюстрація Медіаняня.

Зеленський доручив Корявченкову-«Юзіку»... відновити ФК «Кривбас»

А Кошовому можна поставити завдання зробити хокейну збірну України чемпіоном світу

Президент Володимир Зеленський доручив відновити футбольний клуб «Кривбас» із Кривого Рогу і призначив відповідальним за це народного депутата Юрія Корявченкова — колишнього актора студії «Квартал 95» «Юзіка».

Зеленський заявив про це в ході відкриття стадіону у місті Нова Каховка, повідомляє Українська правда з посиланням на Громадське.

Мер Нової Каховки розповів присутнім, що у них в місті є клуб «Енергія», що постійно змагається із криворізьким «Гірником». У відповідь на це Зеленський згадав про ФК «Кривбас», який проіснував до 2013 року.

«Гірник» — нормальний клуб. Був ще «Кривбас». На жаль, закрили. Я цьому, нашому Юрію Корявченкову… Ми йому поставили завдання, він зараз говорить з Федерацією (футболу — УП), щоб у Кривому Розі «Кривбас» повернути. Навіть не тому, що ми з Кривбасу. Просто неправильно закривати клуби.

«Гірник» — нормальний клуб. Був ще «Кривбас». На жаль, закрили. Я цьому, нашому Юрію Корявченкову… Ми йому поставили завдання, він зараз говорить з Федерацією (футболу — УП), щоб у Кривому Розі «Кривбас» повернути. Навіть не тому, що ми з Кривбасу. Просто неправильно закривати клуби», — сказав Зеленський.

Нагадаємо, ФК «Кривбас» був заснований 1927 року, з 1992 року був учасником Української прем’єр-ліги. У 2013 році ФК розформували через фінансові проблеми.

У 2015 році ФК «Кривбас» відновили, але лише на регіональному рівні.

Telegram Channel