Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Динамо» на останніх секундах поступилося «Десні» (Відео)

Немає слів...

Фото ФК "Динамо" (Київ).

«Динамо» на останніх секундах поступилося «Десні» (Відео)

Кияни програли з рахунком 2:3

У заключному матчі 28-го туру чемпіонату України «Десна» приймала «Динамо» в Чернігові.

Кияни зазнали поразки з рахунком 2:3, інформує УНІАН.

Команди обмінялися швидкими голами. Вже на четвертій хвилині Циганков завдав гарматного удару з меж штрафного, а на 12-й Картушов з другої спроби переграв Бущана та зрівняв рахунок - 1:1.

В середині першого тайму «Десна» подала кутовий, а нападник киян Каргбо випадково відправив м'яч у власні ворота. Надалі кияни володіли перевагою, тоді як чернігівська команда намагалася діяти на контратаках.

У доданий час «Десна» заробила кутовий, а Гітченко виграв боротьбу в захисника та ударом головою приніс господарям три очки. 

Після перерви Олексій Михайличенко розпочав освіжати склад замінами, а розв'язка настала в самій кінцівці зустрічі. На 86-й хвилині Циганков ударом п'ятою замкнув передачу Де Пени та зрівняв рахунок - 2:2. Однак втримати позитивний результат гостям не вдалося: в доданий час «Десна» заробила кутовий, а Гітченко виграв боротьбу у захисника та ударом головою приніс господарям три очки.

«Десна» - «Динамо» - 3:2

Голи: Картушов, 12, Каргбо, 26 (автогол), Гітченко, 90+2 - Циганков, 4, 86.

«Десна»: Паст, Фаворов, Гітченко, Тамм, Коноплі, Домбровський, Огиря, Картушов (Арвеладзе, 90+1), Філіппов (Старенький, 85), Кузик (Мостовий, 75), Будківський (Тотовицький, 75).

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Кадірі, Шабанов, Караваєв, Андрієвський (Дуелунд, 63), Шепелєв (Сидорчук, 58), Циганков, Буяльський (Шапаренко, 87), Вербич, Каргбо (Де Пена, 46).

Попередження: Картушов, Огиря - Шепелєв, Шабанов, Кадірі.

«Динамо» залишилося на другій сходинці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 55 очок і випереджаючи «Зорю» на два пункти. «Десна» йде четвертою, маючи 52 очки в активі.

 

Telegram Channel