Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині померла 10-річна дівчинка, яка з батьком потрапила в ДТП

Немає слів...

Фото Національної поліції.

На Рівненщині померла 10-річна дівчинка, яка з батьком потрапила в ДТП

Їхній автомобіль врізався в дерево

У Рівненському районі від отриманих травм унаслідок ДТП померла 10-річна дитина, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Автопригода сталася у селі Верхівськ учора, 29 червня, близько 19-ї вечора. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 33-річний рівнянин, водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись у напрямку обласного центру, допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя та зіткнувся із деревом. Зі слів кермувальника, він втратив керованість транспортним засобом через розгерметизацію колеса. 

Зі слів кермувальника, він втратив керованість транспортним засобом через розгерметизацію колеса. 

У салоні авто перебувала дружина та двоє їхніх малолітніх дітей. Десятирічну доньку госпіталізували у лікарню у вкрай тяжкому стані. Попри вжиті медиками реанімаційні заходи, врятувати дитині життя не вдалося — сьогодні, 30 червня, уночі дівчинка померла. Молодшу, восьмирічну доньку та її матір після надання медичної допомоги відпустили. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 286 Кримінального кодексу України, слідчі автомобіль вилучили та помістили на спецмайданчик. У водія відібрали біологічні зразки для визначення стану сп’яніння. За зовнішніми ознаками він був тверезий. 

 
 
Telegram Channel