Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Фінал Кубка України покажуть два українські телеканали

Один з телеканалів - загальнодоступний.

Фото з сайту ua-football.

Фінал Кубка України покажуть два українські телеканали

Cтало відомо, на яких українських каналах любителі футболу зможуть подивитися фінал Кубку України, в якому 8 липня в Харкові трофей розіграють «Динамо» і «Ворскла»

Як повідомив директор каналів «Футбол» Олександр Денисов, фінал буде транслюватися на каналах «Футбол 1» і «UA:Перший».

«Хороші новини для всіх телеглядачів каналу «Футбол». Ми покажемо в прямій трансляції фінал Кубка України. Вивіска інтригуюча - «Динамо» проти «Ворскли». «Ворскла» буде намагатися повторити свій успіх 11-річної давності. Згідно наших зобов'язань перед УАФ, ми будемо висвітлювати пряму трансляцію у форматі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. це має на увазі мінімум 15 камер під час трансляції, дві з них - це камери високої чіткості і повтору.

6-7 камер будуть обслуговувати передматчеву студію до гри, розбір всіх її «смаколиків» і після матчу розбір всіх моментів і голів.  

Трансляція буде доступна як в стандартному дозволі, так і в HD-якості. Також 6-7 камер будуть обслуговувати передматчеву студію до гри, розбір всіх її «смаколиків» і після матчу розбір всіх моментів і голів. Ми готуємо велике футбольне свято для всіх телеглядачів. Трансляція буде здійснюватися в паралельному показі як на каналі «Футбол», так і на одному з ефірних телеканалів. У цьому сезоні це буде «UA: Перший». Ми будемо показувати матч, церемонію і все, що буде передбачати поєдинок до і після», - сказав Денисов.

Джерело: UA-Футбол.
Telegram Channel