Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Мешканцю Любомльщини, який відкрив стрілянину з рушниці, загрожує до 7 років в’язниці

У чоловіка виявили незареєстровану зброю.

Фото: Любомльський відділ поліції.

Мешканцю Любомльщини, який відкрив стрілянину з рушниці, загрожує до 7 років в’язниці

В період з 22 по 30 червня 2020 року до Любомльського відділу поліції надійшло 94 звернення громадян. З них 48 розглянуто у відповідності Закону України «Про звернення громадян» та по 13 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань

З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 2 крадіжки, 2 факти пропозиції службовій особі неправомірної вигоди, 2 факти незаконного поводження зі зброєю, 1 злочин проти довкілля, 1 факт ДТП з потерпілими та ін.

Так, 26 червня близько 23:00 год. до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Старовойтове поблизу АЗС «Укрнафта» ходить невідома особа з рушницею та стріляє в повітря. На місце події направлено слідчо-оперативну групу поліції, яка оперативно встановила особу правопорушника. Ним виявився 54-ох річний житель с. Гуща Любомльського району. В ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання правопорушника, було виявлено незареєстровану у встановленому законом порядку гладкоствольну рушницю, 120 набоїв калібру 7.62, 74 набоїв калібру 9 мм. та 2 штик-ножа. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Ситуація на автошляхах.

Впродовж тижня на дорогах району трапилась 2 дорожньо-транспортних пригоди без потерпілих, та 1 з потерпілими. За минулий тиждень працівниками відділу поліції виявлено 3 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 87 ).

До Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Старовойтове поблизу АЗС «Укрнафта» ходить невідома особа з рушницею та стріляє в повітря.

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявлено 118 порушень ПДР (з початку року 3274).

Також, поліцейськими зафіксовано 19 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 12 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, та 13 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб. Також задокументовано 1 випадок вчинення насильства в сім’ї.

Джерело: Любомльський відділ поліції
Telegram Channel