Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
За пів року у Шацьку народилося 25 хлопчиків та 27 дівчаток

За одне відвідування ЦНАПу можна пройти весь цикл «Життєвої ситуації».

Фото: Центр надання адміністративних послуг у Шацьку.

За пів року у Шацьку народилося 25 хлопчиків та 27 дівчаток

Протягом першого місяця після народження дитини батькам необхідно звернутися до органу державної реєстрації актів цивільного стану для отримання першого документа нового громадянина, нагадують державні реєстратори

У Шацькій ОТГ державна реєстрація народження проводиться безпосередньо у приміщенні відділу ЦНАП виконавчого комітету, що по вул. 1 Травня, 2А у Шацьку.

Протягом першого півріччя 2020 року зареєстровано 52 народження, з них 25 хлопчиків та 27 дівчаток.

Називали хлопчиків українськими традиційними іменами: Артем, Арсен, Дем’ян, Роман, Тарас, Мирослав, Михайло. Проте на піку популярності — Владислав, Данило, Денис, Микита, Тимофій.

Дівчаткам присвоювали імена Анастасія, Варвара, Софія, Соломія, Марія, Меланія, Ярина. Проте, найпопулярнішими іменами стали Анна, Ангеліна, Вікторія, Катерина, Марта, Христина. Останнім часом знову батькам полюбилися запозичені іноземні імена для дівчаток - Аделіна, Альона, Злата.

Проте на піку популярності — Владислав, Данило, Денис, Микита, Тимофій.

Вітаємо усіх щасливих батьків! Нехай Ваші малюки тепер стануть головною радістю, об’єктом щастя і безлічі турбот у Ваших сім’ях.

Реклама Google

Нагадуємо, що у нашому відділі створено можливість за одне відвідування комплексно подати документи за моделлю «Життєва ситуація» - державна реєстрація народження, реєстрація місця проживання, подача заяви на одноразову допомогу при народженні, отримання посвідчення дитини та батьків багатодітної сім’ї. А оскільки державна реєстрація народження та місця проживання проводиться безпосередньо у приміщенні відділу ЦНАП, то не лише подати заяву, а й у день звернення отримати результат надання послуги.

Ми турбуємося про кожного відвідувача, постійно збільшуючи кількість послуг, які можна отримати у ЦНАП Шацької селищної ради за одне відвідування.

Джерело: Центр надання адміністративних послуг у Шацьку
Telegram Channel