Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Шахтар» на «Олімпійському» здолав «Динамо» (Відео)

Отакої!

Фото shakhtar.com

«Шахтар» на «Олімпійському» здолав «Динамо» (Відео)

У матчі було забито аж п'ять м'ячів

Українська Прем’єр-ліга. 29-ий тур. «Динамо» – «Шахтар» – 2:3 ( 0:1 – Степаненко, 31 хв.; 0:2 –  Коноплянка, 39; 1:2 – Вербич, 5; 2:2 – Де Пена, 67; 2:3 – Алан Патрік, 72).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Кадірі, Сирота, Піваріч, Сидорчук, Цітаішвілі (Караваєв, 73), Шапаренко, Буяльський (Каргбо, 84), Вербич, Русин (Де Пена, 46).

«Шахтар»: Трубін, Додо, Вітао, Матвієнко, Болбат (Сіпріано, 54), Степаненко (Бондаренко, 77), Соломон (Тайсон, 71), Маркос Антоніо, Алан Патрік, Коноплянка (Марлос, 77), Мораєс (Фернандо, 77).

Попередження: Кадірі – Соломон, Болбат, Степаненко. 

Вилучення: Піваріч, 90+1.

У суботу, 4 липня, у центральному поєдинку 29-го туру Української Прем'єр-ліги київське «Динамо» приймало донецький «Шахтар» на «Олімпійському».

Матч пройшов на НСК «Олімпійський» та завершився перемогою «Шахтаря» з рахунком 3:2, інформує УНІАН.

Команди вийшли на гру напіврезервними складами - у «Динамо» було багато травмованих, а «Шахтар» вирішив перевірити молодих гравців, завоювавши чемпіонство в позаминулому турі.

Команди вийшли на гру напіврезервними складами - у «Динамо» було багато травмованих, а «Шахтар» вирішив перевірити молодих гравців, завоювавши чемпіонство в позаминулому турі.

Команди почали матч на зустрічних курсах, а першими на 31-й хвилині забили гості: Болбат дальнім ударом влучив у штангу, а першим на добиванні опинився Степаненко. Через вісім хвилин «гірники» подвоїли перевагу, коли Коноплянка прийняв м'яч біля штрафної «Динамо», змістився в центр та завдав свого «коронного» удару в дальній кут воріт.

Практично відразу після перерви кияни скоротили відставання. Шапаренко замикав подачу партнера головою, голкіпер донеччан Трубін упустив м'яч, а відскоком скористався Вербич.

Олексій Михайличенко для підсилення атаки випустив Карлоса Де Пену та вгадав з цим кроком. Півзахисник «Динамо» на 67-й хвилині пішов від захисника та перекинув Трубіна, який вийшов з воріт.

Луїш Каштру випустив на поле головну зірку команди Тайсона. Бразилець організував третій гол «гірників», віддавши результативний пас на Алана Патріка, який впевнено переграв воротаря з близької відстані.

У кінцівці «Динамо» активно йшло вперед, але зрівняти рахунок не вдалося. У доданий час за грубий фол пряму червону картку отримав захисник киян Йосип Піваріч, після чого моментів у господарів більше не було.

Отож, команда Олексія Михайличенка програла «Шахтарю» вже четвертий поєдинок поспіль в УПЛ. Кияни мають 55 очок та залишаються на другому місці в турнірній таблиці, але у «Зорі» буде можливість обійти «Динамо», якщо луганчани переможуть «Олександрію» 5 липня.

Telegram Channel