Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Горохівщині дбають, щоб батьки виконували свої обов’язки

Потрібно попередити ризик виникнення соціального сирітства.

Фото: Вікна.

На Горохівщині дбають, щоб батьки виконували свої обов’язки

Сьогодні відбулася робоча зустріч заступника голови районної державної адміністрації Віри Баландіної та директором Горохівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іриною Поліщук

Під час зустрічі було обговорено питання стану здійснення  соціальної роботи з різними категоріями сімей, дітей та молоді у І півріччі 2020 року. Зокрема, зосереджено увагу на проведенні роботи щодо раннього виявлення сімей, в яких може виникнути ризик соціального сирітства та, які можуть потрапити у складні життєві ситуації.

Зосереджено увагу на проведенні роботи щодо раннього виявлення сімей, в яких може виникнути ризик соціального сирітства та, які можуть потрапити у складні життєві ситуації.

Також було приділено увагу питанню забезпечення надання соціальних послуг вразливим категоріям населення, зокрема учасникам АТО та членам їх сімей, внутрішньо переміщеним особам, а також тим, які мають проблеми із законом. Обговорено питання неухильного дотримання норм чинного законодавства та виконання державних стандартів соціальних послуг.

Джерело: Горохівська РДА
Telegram Channel