Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
За годину під колеса автомобілів потрапили двоє п'яних жителів Рівненщини

Бережіть себе, не зловживайте алкоголем і дотримуйтесь ПДР.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

За годину під колеса автомобілів потрапили двоє п'яних жителів Рівненщини

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України

Повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Руда-Красна надійшло до поліції п’ятого липня о 22:45.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 54-річний водій автомобіля «Toyota Avensis» допустив наїзд на 47-річного місцевого жителя, який ішов краєм проїзної частини. Унаслідок ДТП потерпілого пішохода із закритою черепно-мозковою травмою, переломами, травмами внутрішніх органів та запахом алкоголю госпіталізували до лікарні.

Чоловік перетинав дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, із політравмою доставили до медзакладу.

А вже через пів години поліцейські оформляли автопригоду на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів». Там на перехресті між селами Олександрія та Пухова під колеса фургона «Peugeot Expert» під керуванням 43-річного рівнянина потрапив 46-річний житель села Олександрія. Чоловік перетинав дорогу поза межами пішохідного переходу. Потерпілого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, із політравмою доставили до медзакладу.

Реклама Google

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. Відповідно до результатів освідування водії були тверезі.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel