Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
25 тисяч українців вимагають від Зеленського заборонити 5G

Так невдовзі й інтернет загалом будуть пропонувати відключити.

Фото tOrange.biz.

25 тисяч українців вимагають від Зеленського заборонити 5G

Електронна петиція про заборону впровадження цього типу зв’язку в Україні через «вкрай негативне його впливання на здоров`я» зібрала необхідну кількість підписів на сайті президента

Тепер глава держави має розглянути цю пропозицію. На 25 тисяч підписів знадобилось майже три місяці. Про це пише УНІАН.

Без клінічно підтвердженої доказової бази по безпечності даного виду зв’язку просимо не вводити його в нашій країні!

«Без клінічно підтвердженої доказової бази по безпечності даного виду зв’язку просимо не вводити його в нашій країні!», - йдеться в документі.

Нагадаємо, цього року Європою прокотилась хвиля підпалів веж зв'язку 5G. Так, у Великій Британії знищили 60 веж. Щонайменше 16 таких були знищені вогнем лише в Нідерландах. Атаки проти обладнання, пов'язаного з 5G, стались в Італії, Ірландії, Бельгії й на Кіпрі. Пояснення своїх мотивів вандали черпають з болота абсурдних теорій про те, що 5G нібито якось поширює коронавірус або що радіація телефонічних веж ослаблює імунітет, роблячи нас всіх уразливими перед COVID-19. Одна з теорій стверджує, що ніякого коронавірусу нібито не існує взагалі. А хвороба - це вигадка для прикриття найгіршого впливу випромінювання 5G. У Великій Британії прихильники теорій змови навіть помітили вежу 5G на новій банкноті номіналом 20 фунтів стерлінгів і вирішили, що це якийсь таємничий код. Представники органів охорони здоров'я до запаморочення наполягають, що технологія 5G ніяк не шкодить людям. Але це нікого не переконало. Атак на вежі й далі стає все більше. 

Telegram Channel