Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Про Лобановського знімуть художній фільм

Цей тренер - легенда українського футболу

Фото fourfourtwo.com.

Про Лобановського знімуть художній фільм

Кінострічка отримала назву «Наставник»

Студія KINOROB уклала меморандум з київським «Динамо» про зйомки повнометражного художнього фільму про легендарного тренера клубу Валерія Лобановського.

Про це повідомив офіційний сайт кіностудії, пише УНІАН. Стрічка буде називатися «Наставник». Історія буде заснована на подіях періоду 70-х років минулого століття. Підготовка до зйомок триває вже півроку. Зараз йде доопрацювання сценаріїв, кастинг та створення всіх необхідних умов для початку процесу. «Ми задумували «Наставник» як мотивуючий художній фільм, фільм-подію, фільм-підйом.

Це людина, яка зробила цілих три епохальні супер-команди, кожна з яких не тільки залишила свій слід в історії футболу, але і виховала володарів «Золотого м'яча» - Блохіна, Бєланова та Шевченка.

Валерій Лобановський - справжній герой України та майже ідеальний персонаж фільму-байопіка: непростий унікальний характер, геніальна особистість і справді легендарна історична постать. Це людина, яка зробила цілих три епохальні супер-команди, кожна з яких не тільки залишила свій слід в історії футболу, але і виховала володарів «Золотого м'яча» - Блохіна, Бєланова та Шевченка.

Реклама Google

Він є одним з найбільш видатних футбольних тренерів сучасності. Нашою метою є створення національного фільму-події для широкої сучасної аудиторії», - сказано в заяві продюсерів. УНІАН раніше повідомляв про те, що Лобановський увійшов до топ-10 найкращих тренерів в історії футболу.

Telegram Channel