Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Українка відповість за те, що під час побачення ледь не вбила іноземця

Зловмисниця отримала по заслугах.

Фото Pixabay.

Українка відповість за те, що під час побачення ледь не вбила іноземця

На Одещині молоду жінку позбавили волі на шість років

Нагадаємо, у вересні минулого року 22-річна зловмисниця вдарила потерпілого ножем у груди та, залишивши чоловіка, втекла з місця  події, повідомляє magnolia-tv.com.

Гостя схопила праску та вдарила нею нового знайомого по голові. Потерпілий став оборонятися, проте жінка нанесла йому ще й удар кухонним ножем у груди. Постраждалий самостійно викликав «швидку допомогу», а лікарі повідомили про подію до поліції.

Із 30-річним іноземцем дівчина познайомилась у соціальних мережах. Вони домовилися про зустріч, яка відбулася в орендованій чоловіком квартирі. Під час спілкування виник конфлікт, в ході якого гостя схопила праску та вдарила нею нового знайомого по голові. Потерпілий став оборонятися, проте жінка нанесла йому ще й удар кухонним ножем у груди. Постраждалий самостійно викликав «швидку допомогу», а лікарі повідомили про подію до поліції.

Слідчі Київського відділу поліції закінчили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Суд взяв до уваги всі обставини справи та призначив правопорушниці покарання у вигляді позбавлення волі на шість років.  

Джерело: За матеріалами ВК ГУНП в Одеській області.
Telegram Channel