Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новенькі сміттєвози виїхали на вулиці Рожища

Якість роботи зі збирання та вивезення твердих побутових відходів у місті буде вищою.

Фото: Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради.

Новенькі сміттєвози виїхали на вулиці Рожища

Ця автотехніка замінює в роботі два автомобілі ГАЗ-САЗ і на даний час їде згідно діючих графіків

1 липня, сміттєвоз Volvo FL 280 доставили в Рожище, а днями він вперше виїхав до споживачів приватного сектору. Про це інформує Комунальне підприємство «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» у фейсбуці.

 

 Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для механізованого та ручного завантаження з євроконтейнерів твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Вартість автомобіля становить 1 199 000, 00 грн. Усі кошти виділені з бюджету Рожищенської міської ради.

Тож після тендерної процедури й оформлення транспортного засобу автомобіль поповнив автопарк КП «Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради».

«Сміттєвоз придбали для обслуговування приватного сектору. Часто-густо комунальникам доводиться підіймати чималенькі мішки зі сміттям від приватних будівель. Тому вирішили придбати європейський автомобіль, який «думає» в першу чергу за людей. Так, він вживаний, тому що новий вартує дуже дорого. Радіємо за Дільницю благоустрою та сподіваємося, що спецавтомобіль буде корисним для комунальників та служитиме для громади», - наголосив Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

Вартість автомобіля становить 1 199 000, 00 грн. Усі кошти виділені з бюджету Рожищенської міської ради.

За словами В’ячеслава Анатолійовича, лад у місті залежить і від зміцнення автопарку комунальних підприємств. Тому протягом останніх років Рожищенська міська рада значно посприяла закупівлі спецтехніки для КП «Дільниця благоустрою» та Підприємства ЖКГ. Зокрема, за кошти міської ради придбали екскаватор, вишку АГП-21, буси для господарських потреб, сміттєвоз, трактор МТЗ із причепом та навантажувачом, піскорозкидач, відремонтовані Т16, Камаз, грейдер, а також придбали нові бочки на АС машини та ін.

Реклама Google

«Сьогодні комунальні підприємства, на мою думку, виконують свою роботу добре. Можливо, не завжди все вдається зробити миттєво, як цього хотілося б, причиною є і людський фактор, і економічний, але послуги громаді надаються, місто є чистим, прибраним, з вивезеним сміттям. Це, перш за все, дякуючи тим людям, які щоденно працюють й тим, які свідомо хочуть, щоб наше місто ставало кращим. Тому ще раз прошу кожного рожищанина пам’ятати істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», – додає міський голова.

 

 В свою чергу керівник Дільниці благоустрою Юрій Міщук подякував В'ячеславу Анатолійовичу та депутатам міськради за співпрацю й додав, що придбання такої спецтехніки дозволить комунальному підприємству значно підвищити якість роботи зі збирання та вивезення твердих побутових відходів у місті.

Telegram Channel