Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Ковельських юннатів відзначили за активну участь у міжнародній програмі GLOBE

Діти спостерігали, як розвиваються рослини та фіксували спостереження.

Фото зі сторінки Ковельської міської ради у Facebook.

Ковельських юннатів відзначили за активну участь у міжнародній програмі GLOBE

Вони досліджували сезонні зміни у рослинах

Ще у кінці лютого юннатівська громада міста пройшла реєстрацію для участі в фенологічній кампанії 2020р. в рамках міжнародної програми GLOBE, інформує Ковельська міська рада.

Для забезпечення участі своїх вихованців у дослідженнях, методист станції юних натуралістів Майсак Наталія пройшла дистанційне навчання з цієї теми.

Згодом діти обрали дерева, за якими вирішили спостерігати, зробили перші світлини. Карантин не зупинив цього процесу. Фотофіксації проводили щотижня. А школярі переключилися на спостереження за деревами поблизу власних домівок.

Фотографії процесу розвитку бруньок та листків, розпускання дерев здійснювали через додаток GROWAPP, а також завантажували на офіційний сайт програми GLOBE.  

Фотографії процесу розвитку бруньок та листків, розпускання дерев здійснювали через додаток GROWAPP, а також завантажували на офіційний сайт програми GLOBE. Спостереження завершили на початку червня, у період, коли листя на деревах перестало збільшуватись у розмірах.

 

А вже у другій половині цього місяця станція юннатів отримала міжнародний сертифікат, як одна з найактивніших учасників «2020 Spring Pfenology Campain» і теплий лист від куратора проєкту Lenka Kleger.

Telegram Channel