Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До Зеленського у Луцьку звернулася мати одного із загиблих воїнів

"День пам'яті захисників буде справжнім днем вшанування і скорботи за тими, хто віддав за Україну найцінніше – своє життя", - пообіцяв Президент.

Відеокадр.

До Зеленського у Луцьку звернулася мати одного із загиблих воїнів

Президент України поспілкувався з ветеранами бойових дій Волинської області, які захищали територіальну цілісність і незалежність України на Донбасі, в зоні проведення АТО/ООС

Ветерани порушили низку актуальних для них питань, насамперед про доступ до медичної допомоги та покращення соціального забезпечення. Крім трьох чинних програм лікування, обговорили можливості для створення нової програми, яка покривала б дорогу медичну допомогу для ветеранів з інвалідністю, йдеться на сайті Волинської ОДА.

«Для держави це незначна сума порівняно з тим, що ви віддали й віддаєте Україні. Тому я тут з вами погоджуюся повністю», – сказав Президент.

День пам'яті захисників буде справжнім днем вшанування і скорботи за тими, хто віддав за Україну найцінніше – своє життя.

Також до Володимира Зеленського звернулася мати одного із загиблих воїнів з проханням про скасування розважальних заходів та роботи розважальних закладів у День пам'яті захисників України 29 серпня. Володимир Зеленський повідомив, що це питання вже опрацьовано, і День пам'яті захисників буде справжнім днем вшанування і скорботи за тими, хто віддав за Україну найцінніше – своє життя.

Глава держави наголосив, що нещодавно в Офісі Президента було створено Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих, яка опікується допомогою захисникам України. Глава держави очікує, що Рада візьме на себе основні питання комунікації та допомагатиме з вирішенням актуальних проблем.

Telegram Channel