Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У луцької «Волині» на одного суперконкурента стало менше (Відео)

29 вересня 2019 року у Луцьку наші здолали команду з Волочиська – 2:1.

Фото fcvolyn.net.

У луцької «Волині» на одного суперконкурента стало менше (Відео)

Команда «Агробізнес» із Волочиська Хмельницької області хоч і лідирує в Першій лізі, проте виходити в УПЛ не планує. У клубу не готовий стадіон

Команда «Агробізнес» лідирує в Першій лізі, проте клуб не подавав документи на атестацію і не збирається брати участь в УПЛ сезону 2021/21 навіть в тому випадку, якщо буде фініш в топ-3.

Президент «Агробізнесу» Олег Собуцький розповів, що в Волочиську не готовий стадіон, а грати в інших містаx команда не збирається, інформує sport.ua.

У Волочиську не готовий стадіон, а грати в інших містаx команда не збирається.

 «Ми і не будемо подаватися на атестацію, тому що у нас не готовий стадіон у Волочиську. Ми зараз тільки робимо проєкти, тому, дай Бог, будемо подаватися на наступний рік. А в цьому не плануємо».

Реклама Google

«Футболісти з розумінням до цього ставляться, адже на старті сезону ми пояснили їм про неготовність клубу до УПЛ», – сказав Собуцький.

Зараз «Агробізнес» лідирує з 46 очками, однак щільність у таблиці така, що 6-й «Рух» відстає на 6 пунктів при матчі в запасі.

Нагадаємо, що «Волинь» у першому колі перемогла вдома хмельничан з рахунком 2:1.

Перегляньте найцікавіші фрагменти цього матчу:

А 11 липня приймає на своєму полі основного свого конкурента –  «Інгулець» із Петрового Кіровоградської області, який випереджає лучан на 2 очки. У першому колі ці команди розійшлися мирно – 0:0.

Пряма трансляція на ТРК «Аверс» о 19:00.

Telegram Channel