Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Колектив Любешівського коледжу, де у 2018 році стався обвал, просить міністрів виділити гроші на ремонт приміщення

Для ремонту будівлі потрібно ще 16 мільйонів.

Фото: Любешівська газета «Нове життя»

Колектив Любешівського коледжу, де у 2018 році стався обвал, просить міністрів виділити гроші на ремонт приміщення

Днями колектив Любешівського технічного коледжу направив листи у вищі ешелони влади з проханням, аби цього року виділили кошти для продовження робіт із ліквідації наслідків часткового обвалу навчального корпусу

Це вже вдруге подібні листи надсилав колектив. Попередньо зверталися до високопосадовців на початку року. Ще до того, як країну та світ охопила пандемія коронавірусної інфекції, розповів директор коледжу Анатолій Хомич. Колектив переконував в. о. міністра: існує виробнича та соціальна необхідність продовжити роботи для прискорення введення в експлуатацію навчальний корпус. 

У 2018 році стався обвал в частині навчального корпусу, і вартість відновлювальних робіт становить понад 19 млн грн.

У листі, колектив поінформував, що в них навчається і працює біля тисячі осіб педагогічного персоналу, учнів та студентів. До того ж навчальний заклад знаходиться на території, котра потерпіла від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У 2018 році стався обвал в частині навчального корпусу, і вартість відновлювальних робіт становить понад 19 млн грн. Представникам влади також повідомили, що торік освоїли виділені кошти у сумі трьох мільйонів гривень на виконання ряду важливих будівельно-монтажних робіт для ліквідації наслідків обвалу.

«Станом на 1 липня 2020 року для повної ліквідації наслідків обвалу потрібно ще до 16 млн грн. Тож колектив просив міністра Олексія Чернишова прийняти позитивне рішення – продовжити виділення коштів цього року в сумі хоча би 5 млн грн», - поінформував директор Любешівського технічного коледжу ЛНТУ Анатолій Хомич.

Джерело: Любешівська газета «Нове життя»
Telegram Channel