Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нововолинськ отримав 7 мільйонів гривень на стадіон

Об’єкт включений до проєкту «Україна – чемпіон».

Фото nov-rada.gov.ua.

Нововолинськ отримав 7 мільйонів гривень на стадіон

Кошти призначені на капітальний ремонт трибун та бігових доріжок стадіону спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар»

На черговому засіданні уряд затвердив розподіл 1,68 млрд гривень субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Передбачено спрямування коштів субвенції на реалізацію близько 1200 проєктів по всій Україні.

На реалізацію цього проекту передбачено 9 мільйонів гривень, 2 мільйони гривень – це кошти з міського бюджету, а 7 мільйонів гривень – з державного. 

Із цієї суми Волинська область отримає 33,5 мільйона гривень, повідомляє Волинське регіональне відділення Асоціації міст України.

Нововолинськ також потрапив до переліку тих  громад, котрим направлені державні субвенції. До бюджету міста надійде 7 мільйонів гривень, які призначені на капітальний ремонт трибун та бігових доріжок стадіону спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар».

Реклама Google
 

Як повідомлялося раніше, цей об’єкт включений до проєкту «Україна – чемпіон», його реалізують в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Загалом на реалізацію цього проекту передбачено 9 мільйонів гривень, 2 мільйони гривень – це кошти з міського бюджету, а 7 мільйонів гривень – з державного.

Telegram Channel