Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Німецький автоконцерн відповів жителю Рівненщини, який вирішив продати свій BMW через підтримку компанією геїв та лесбіянок

Отакої!

Фото rvnews.rv.ua

Німецький автоконцерн відповів жителю Рівненщини, який вирішив продати свій BMW через підтримку компанією геїв та лесбіянок

Наголошують, що чоловік має право на власну думку, але на їхню позицію це не впливає

Український офіс німецького автоконцерну «BMW» прокоментував скандал, який розгорівся через те, що вони помістили на свій логотип прапор ЛГБТ, повідомляє rvnews.rv.ua.

Як відомо, через відкриту підтримку геїв та лесбіянок костопільський підприємець Андрій Ліснічук закликав бойкотувати цю марку автомобілів. Свій же «BMW» чоловік хоче продати.

Якщо хтось не підтримує нас та перестає купувати автомобілі BMW з цієї причини, вони мають повне право на власну думку.

Однак «BMW» для BBC розповіло, що різноманітність культури BMW є частиною ДНК їхнього бренду:

- Ми, як BMW Україна, поважаємо думку інших і розділяємо толерантність нашого головного офісу у Мюнхені. Якщо хтось не підтримує нас та перестає купувати автомобілі BMW з цієї причини, вони мають повне право на власну думку, - заявили в офісі «BMW».

Нагадаємо, 28 червня BMW на своєму офіційному акаунті у Facebook опублікувала свій логотип на тлі «райдужного прапору», символу ЛГБТ-спільноти.

- Ми віримо в те, що у відкритому суспільстві ніхто не має зазнавати утисків чи бути привілейованим, або ж переслідуватися через етнічне походження, колір шкіри, національність, стать, релігію, можливості чи вік , - пояснили у компанії.

Telegram Channel