Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Водій «Мерседеса» наїхав на двох жінок-патрульних

Як же ж так?!

Фото УНІАН.

Водій «Мерседеса» наїхав на двох жінок-патрульних

Співробітниці поліції одержали тілесні ушкодження

В Приморському районі Маріуполя водій «Мерседеса» під час руху відволікся на мобільний телефон і скоїв наїзд на двох співробітниць поліції, що проводили слідчі дії, повідомляє УНІАН.

Про це повідомляється на сайті поліції Донеччини. Інцидент стався напередодні о 5:00. Водій спочатку наїхав на дорожній конус, виставлений на дорозі  патрульними, далі зіткнувся з автомобілем «Чері Тіго», що стояв на узбіччі проїжджої частини, після чого наїхав на двох поліцейських.

Водій спочатку наїхав на дорожній конус, виставлений на дорозі патрульними, далі зіткнувся з автомобілем «Чері Тіго», що стояв на узбіччі проїжджої частини, після чого наїхав на двох поліцейських.

У результаті дорожньо-транспортної події обидві співробітниці поліції отримали тілесні ушкодження.

Відомості за фактом скоєного правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією - ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Telegram Channel