Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Сила правди» навздогін візиту Президента на Волинь склала фотосписок місцин, де би він мав побувати (Фото)

Могли би запросити главу держави і сюди, і ще й в інші «больові точки».

Фото Центру «Сила правди».

«Сила правди» навздогін візиту Президента на Волинь склала фотосписок місцин, де би він мав побувати (Фото)

вважаємо, що для Володимира Зеленського та представників Офісу Президента України на Волині організували дуже стерильний візит

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» навздогін візиту Президента на Волинь склала список місцин, де би він мав побувати. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Центру.

«Ми вважаємо, що для Президента України Володимира Зеленського та представників Офісу Президента України на Волині організували дуже стерильний візит. Показали все хороше і змовчали про проблеми регіону.  Не знаємо, хто в цьому винен, чи Волинська обласна державна адміністрація, чи Офіс Президента України, але вважаємо, що це несправедливо.

Тому ми вирішили самі трохи повозити Володимира Олександровича і показати йому проблемні місця Луцька і Волині. «Куди ще варто було б завезти Володимира Зеленського і що показати? Пишіть в коментарях і ми завеземо», - закликають медійники.

«Куди ще варто було б завезти Володимира Зеленського і що показати? Пишіть в коментарях і ми завеземо», - закликають медійники.

 

На наступному фото - особлива ділянка. Роками ділянка на Кафедральній, 13 у Луцьку, прямо біля Луцького замку, стоїть занедбаною. Там археологи виявили унікальні підвальні підземелля, які можна було б зберегти для наступних поколінь, але місцевий забудовник хоче звести на цьому місці триповерховий будинок:
 

 

А ось це - фото аеродрому. Так співпало, що якраз напередодні візиту президента військовим наказали віниками вимітати воду з калюж у військовій частині на аеродромі, куди мав прилетіти Зеленський:

 

 У пропозиціях люди пишуть зокрема про сміттєзвалище у Брищі та очисні споруди у Липлянах.

Telegram Channel