Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лідер гурту «ТіК» став співзасновником партії

Нова партія уже висловила бажання позмагатися за депутатські мандати на місцевих виборах.

Фото star.korupciya.com.

Лідер гурту «ТіК» став співзасновником партії

За словами соратників, Віктора Бронюка не цікавить депутатський мандат обласної чи міської ради

Лідер гурту «ТіК» Віктор Бронюк став співзасновником «Партію Вінничан». Про це розповів інших співзасновник політичної структури Микола Філонов, інформує Vinnytsia Press Point.

Віктор Бронюк – почесний громадянин Вінниці, відомий вінничанин, артист, волонтер, громадський діяч.

Реклама Google

За словами Миколи Філонова, Віктора не цікавить депутатський мандат обласної чи міської ради.

«Якщо було б таке бажання, ми би знайшли таку можливість в будь-якій провідній партії України. Нас цікавить зміна системи і формування професійної команди управлінців, які не підпорядковуються столичним партійним босам і не відпрацьовують їх матеріальні забаганки, а працюють на громаду Вінниччини і звітують за кожен крок, вислів, вчинок лише перед вінничанами», – сказав Філонов.

Водночас нова партія уже висловила бажання позмагатися за депутатські мандати на місцевих виборах 25 жовтня цього року.

«Є старі політики, а є ми. Є проросійський реванш, а є ми. Є Порошенко і Гройсман, а є ми. Є «слуги народу», а є ми. Є місцеві клани, а є ми».

Чим вінничани відрізняються від інших політиків та партій? На це питання Микола Філонов стисло відповідає так: «Є старі політики, а є ми. Є проросійський реванш, а є ми. Є Порошенко і Гройсман, а є ми. Є «слуги народу», а є ми. Є місцеві клани, а є ми. Ми хочемо знайти в кожній громаді чесних і відданих своїй справі вінничан і за допомогою нашої політичної платформи допомогти їм стати депутатами місцевих рад та почати керувати своїми громадами».

Нагадаємо, на президентських виборах 2019 року Віктор Бронюк підтримував чинного на той час главу держави Петра Порошенка.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel