Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині найвищий рівень захворюваності на СOVID-19 – у Луцьку, – Янко

Серед тих, хто захворів, 197 – діти і 447 – медичні працівники.

Фото pixabay.

На Волині найвищий рівень захворюваності на СOVID-19 – у Луцьку, – Янко

Волинь за трьома показниками може перейти до послаблення карантину, тільки через рівень захворюваності – ні

За останній тиждень рівень захворюваності на коронавірус на Волині фактично тримається на одному рівні. Хоча динаміка випадків показує зниження.

Про це розповіла на брифінгу в понеділок, 13 липня, головний санітарний лікар Волині Наталія Янко.

Волинь за трьома показниками може перейти до послаблення карантину, тільки через рівень захворюваності – ні. На сьогодні він становить 19,5 при рекомендованому Кабміном не більш ніж 11.

Реклама Google

Нагадаємо, за попередню добу кількість хворих на Волині на коронавірус зросла на 29 осіб, загалом з початку спостереження зафіксовано 3071 випадок.

Серед тих, хто захворів, 197 – діти і 447 – медичні працівники.

«За останній тиждень вдалося локалізувати і фактично ліквідувати спалахи в Любешівському, Ратнівському, Маневицькому районах, а також у місті Ківерці», – розповіла Янко.

Середній показник захворюваності за останні сім днів зменшився із 46 до 31 на 100 тисяч населення. Найвищий він у Луцьку.

«Захворюваність у Луцьку становить 43,2 на 100 тисяч населення».

«Захворюваність у Луцьку становить 43,2 на 100 тисяч населення. Відбувається стабілізація епідемічного процесу в Шацькому та Ратнівському районах. Тут показники нижчі від середньообласних і становлять відповідно 6 і 13,5. Найнижчі показники захворюваності зафіксовано в Турійському і Старовижівському районах. На окремих територіях спостерігаються лише поодинокі спалахи захворювання, які пов'язані із побутовими контактами. Зокрема, це в окремих селах Маневицького району, Горохівського, Локачинського, Любешівського і Луцького районів», – додала головний державний санітарний лікар області.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel