Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Стіни і дах, наче решето: у селах Волині ліквідовують наслідки стихії (Фото)

Наразі вирішують питання компенсації збитків.

Фото Іваничівської РДА.

Стіни і дах, наче решето: у селах Волині ліквідовують наслідки стихії (Фото)

Град продірявив покрівлі, фасади з пінопласту, побив вікна та ринви, пошкодив автомобілі, знищив посіви

Стихія, що вирувала в суботу, 11 липня, в Іваничівському районі завдала збитків, як населенню, так і закладам соціальної сфери, а також сільському господарству. Град, сильний вітер та дощ розгулялися в селах Старосілля, Павлівка, Радовичі Павлівської сільської ради та в селі Заставне Литовезької сільської ради. Про це йдеться на сайті Іваничівської райдержадміністрації.

Зокрема, в селі Старосілля град пошкодив покрівлі житлових будинків, ФАПу, клубу, фасад в школі-садочоку, побив вікна та ринви, пошкодив автомобілі, знищив посіви та сільськогосподарські культури у громадян.

Реклама Google

У селі Старосілля град пошкодив покрівлі житлових будинків, ФАПу, клубу, фасад в школі-садочоку, побив вікна та ринви, пошкодив автомобілі, знищив посіви та сільськогосподарські культури у громадян.

У понеділок, 13 липня, голова районної державної адміністрації Микола Смаль разом із заступником голови райдержадміністрації Ігорем П’ятохою, Павлівським сільським головою Андрієм Сапожником здійснили виїзд в с. Сторосілля, де оглянули наслідки негоди.

Слід зазначити, що комісія із представників Павлівської ОТГ здійснює подвірні обходи, під час яких члени комісії складають акти, встановлюють факти пошкодження майна та розмір збитків завданих стихією.

Наразі вирішують питання компенсації збитків, а також тривають роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Telegram Channel