Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Побили та вивезли в ліс. На Рівненщині двоє чоловіків отримають 12 з лишнім років за вбивство

Діяли з корисливих мотивів.

Фото pixabay.com.

Побили та вивезли в ліс. На Рівненщині двоє чоловіків отримають 12 з лишнім років за вбивство

Засудили зловмисників, які вчинили злочин у 2014 році

В ході судового розгляду прокурором доведено, що двоє чоловіків, у квітні 2014 року, діючи з корисливих мотивів і за попередньою змовою, викрали автомобіль у 65-річного жителя с. Країв Острозького району. Як інформує прокуратура Рівненської області, власника авто «КІА SORENTO», при цьому зв’язали, побили, вивезли та залишили в лісі. Чоловік, внаслідок вказаних протиправних дій, помер. Автомобіль зловмисники перегнали в місто Нікополь, Дніпропетровської області, де планували продати по запчастинах. 

Реклама Google

За результатами дослідження наданих прокурором доказів, Здолбунівським районним судом обвинувачені визнані винними у вчиненні вказаних злочинів та засуджені до 12 років та 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

За результатами дослідження наданих прокурором доказів, Здолбунівським районним судом обвинувачені визнані винними у вчиненні вказаних злочинів та засуджені до 12 років та 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна. Також, із засуджених стягнуто 639 тисяч гривень в рахунок компенсації матеріальної та моральної шкоди на користь родичів загиблого.

Telegram Channel