Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині вирішуватимуть, чи пускати автобуси між областями

Рішення ухвалюватимуть колегіально.

Фото «ВолиньPost».

На Волині вирішуватимуть, чи пускати автобуси між областями

Все залежить від ситуації з коронавірусом

На Волині обласна комісія ТЕБ і НС вирішить, чи відновлювати пасажирські перевезення на міжобласних транспортних сполученнях. Комісія засідатиме в середу, 15 липня. Про це з посиланням на начальницю управління транспорту та зв’язку Волинської ОДА Наталію Остапович повідомляє інформаційне агентство  «ВолиньPost»

Зокрема, мова йтиме про відновлення транспортних сполучень у Камінь-Каширському, Ратнівському та Шацькому районах.

«У тих областях, де ситуація із захворюваністю на коронавірус буде кращою, міжобласні транспортні сполучення відновлюватимуть».

«У тих областях, де ситуація із захворюваністю на коронавірус буде кращою, міжобласні транспортні сполучення відновлюватимуть. Рішення буде прийматися колегіально під час комісії», – сказала Наталія Остапович.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 липня, перевізники та водії автобусів для міжобласних перевезень влаштували мирний мітинг під стінами Волинської ОДА.

Посадовиця зазначила, що поспілкуватися із перевізниками вийшов голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко разом із заступником Анатолієм Костиком, які надали вичерпну інформацію щодо планів відновити міжобласні транспортні сполучення.

Telegram Channel