Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рожищенську автостанцію не продаватимуть

Автостанція – важливий елемент транспортної інфраструктури міста.

Фото rozhrada.gov.ua.

Рожищенську автостанцію не продаватимуть

Оголошення про продаж автостанції зняли з інтернет-сайтів

Ще у червні приватне акціонерне товариство «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» виставило на продаж три автостанції у Цумані, Локачах і Рожищі, інформує Рожищенська міська рада.

Мотивували це тим, що карантин завдав підприємству великих збитків через втрату пасажиропотоку.

 Підприємство опинилося у боргах перед багатьма міжнародними та внутрішніми перевізниками. Тому було вирішено виставили на продаж автостанції у Цумані, Локачах і Рожищі.

Голова правління Інеса Корнейчук у коментарі ІА «ВолиньPost» зазначила, що значна частина пасажирів навіть після відновлення руху громадського транспорту залишилася із нелегальними перевізниками, ще частина людей – просто перестала їздити через втрату такої необхідності. В результаті підприємство опинилося у боргах перед багатьма міжнародними та внутрішніми перевізниками. Тому було вирішено виставили на продаж автостанції у Цумані, Локачах і Рожищі.

Реклама Google
 

З огляду на таке рішення, Рожищенська міська рада звернулася до керівництва «ВОПАС» та висловила занепокоєння стосовно розміщення у ЗМІ оголошення про продаж діючої автостанції, зауваживши, що цей об’єкт є важливим елементом транспортної інфраструктури міста. А також запропонувала зустрітися з представниками «ВОПАС» та обговорити можливі шляхи вирішення проблеми.

З отриманої відповіді стало зрозуміло, що питання продажу автостанції вже неактуальне,  а оголошення – зняли з інтернет-ресурсів. Також у листі зазначено, що найближчим часом питання про продаж автостанції не буде розглядатися взагалі.

Telegram Channel