Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Голова Волинської ОДА прогнозує відновлення міжрайонних перевезень

Чиновник обіцяє гарні новини для водіїв громадського транспорту.

Фото voladm.gov.ua.

Голова Волинської ОДА прогнозує відновлення міжрайонних перевезень

Юрій Погуляйко повідомив, що дозволити перевізникам возити краян планують сьогодні під час виїзного засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Чи відновлюватиму міжобласні перевезення на Волині вирішуватимуть 15 липня на комісії з питань ТЕБ на НС. Про це розповів Суспільному голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Водночас сайт Волинської обладміністрації містить повідомлення, що теж підтверджує цю інформацію. Йдеться про те, що Юрій Погуляйко зустрівся із перевізниками, які прийшли в обласну державну адміністрацію з проханням відновити міжобласні перевезення.

Реклама Google

«Ми спілкувалися з головним державним санітарним лікарем області з цього приводу. Завтра відбудеться розширене засідання комісії з питань ТЕБ та НС, у якому візьмуть участь й депутати обласної ради, де розглянемо це питання. На мою думку, будемо послаблювати карантинні обмеження. Зокрема, дозволимо міжрайонні перевезення, де це було заборонено. Міжобласні, звичайно також розглянемо, але проконсультуємося у Кабміні чи можна зараз це зробити з нашими показниками, які на сьогодні не погані», - сказав Юрій Погуляйко.

Зокрема, дозволимо міжрайонні перевезення, де це було заборонено. Міжобласні, звичайно також розглянемо, але проконсультуємося у Кабміні чи можна зараз це зробити з нашими показниками, які на сьогодні не погані», - сказав Юрій Погуляйко.

«Я пообіцяв, що завтра ( 15 липня – Ред.) буде засідання комісії в Ратному і що ці питання розглянемо на 50-60 % маємо задовольнити усі питання», - також сказав Юрій Погуляйко Суспільному.

Як запевняють перевізники, через карантинні обмеження вони доведені до відчаю, адже попри заборону працювати, змушені платити податки. Лише податок на землю та нерухомість відмінили на один місяць у березні. Навіть після того, як з 1 червня перевезення частково відновили, працюють у збиток.

Нагадаємо, що у зв’язку з карантином через пандемію коронавірусу в Україні з 18 березня діють обмеження на пасажирські перевезення міжобласного значення.

Telegram Channel