Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі-Волинському розмалювали люки

Ну, не милу черепашку намалювали?

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У Володимирі-Волинському розмалювали люки

Якравих барв люкам надали діти

У Володимирі-Волинському діти розмалювали каналізаційні люки у різні кольори. Усе для того, аби привітати місто із днем народження та зробити його цікавішим для мешканців і гостей, повідомляє Володимир-Волинська міська рада.

Усмішку в перехожих неодмінно викликають смайлики, що прикрасили люки, або ж маленька яскраво забарвлена комаха сонечко. 

А ще таке заняття допомагає урізноманітнити дітям дозвілля в карантин, переконані організатори арт-проекту – управління освіти, молоді та спорту, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та арт-студія «Фіглі-Міглі».

Креативили діти на центральних вулицях міста – кожен із учасників обирав собі фарбу і люк до вподоби. Художників не обмежували і у виборі тем та сюжетів. Тож усмішку в перехожих неодмінно викликають смайлики, що прикрасили люки, або ж маленька яскраво забарвлена комаха сонечко.

 

«Така практика у Володимирі застосовується вперше і ми подумали, що вона стане цікавою для наших дітей, бо це справді для них весела розвага. Крім того, усі учасники отримали заохочувальні призи», – зазначив начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук.

Telegram Channel