Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дитяча свідомість: маленькі волинянки регулярно... прибирають вулицю

Ці дівчатка є прикладом для усіх!

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Барщевського.

Дитяча свідомість: маленькі волинянки регулярно... прибирають вулицю

Двох дівчаток років 8-10, які метушилися зі сміттєвими пакетами помітив на вулиці Олени Хохол депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський

«Проходячи по вулиці О. Хохол у Володимирі-Волинському запримітив двох дівчаток років 8-10, які метушилися зі сміттєвими пакетами. Як виявилось в нашій коротенькій розмові дівчатка регулярно прибирають навколишню територію та свій простір ( від магазину Обрій, двоповерхівки, гуртожиток та колишній земельний) зазначають, що прибирають там завжди без допомоги дорослих, - написав на своїй сторінці у фейсбуці Сергій Барщевський.

Захоплений їхньою дитячою свідомістю. Спасибі батькам та вчителям, які формують свідому молодь.

– Дійсно, в цьому проміжку дороги немає ані смітника! Захоплений їхньою дитячою свідомістю. Спасибі батькам та вчителям, які формують свідому молодь. Я щиро подякував їм і сказав , що вони великі молодці! Не знаю чи дівчатка є у фейсбуці та їхні батьки але це вартує репосту», - зазначив обранець. Також Сергій Барщевський пообіцяв пригостити дівчаток солодощами та подарувати їм рукавички. Адже, як зазначають користувачі у коментарях, працювати без рукавичок небезпечно для здоров’я.

Крім того, у коментарях користувачі захоплюються дівчатками. «От все таки молодь у нас підростає свідома. Дякую батькам що виховали таких розумниць, браво», - зазначає Tina Tina. «Ці дівчатка є прикладом для усіх!», - пише Оксана Єремейчук Галазюк. «а таких от дітках і тримається наше майбутнє! Які вони славні та свідомі, не зважаючи на вік. Багатьом дорослим потрібно ще ровчитися у цих от юних красунь!», - зауважує Оксана Виваль.

Telegram Channel