Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помер багаторічний директор Павлівського пивзаводу (Фото)

Добра людина, хороший керівник...

Фото pixabay.

Помер багаторічний директор Павлівського пивзаводу (Фото)

Досвідчений керівник, який зумів передати справу свого життя синові

На 82-му році життя відійшов у вічність Микола Семенович Пікута, багаторічний директор Павлівського пивзаводу, а до того – директор Іваничівського консервного заводу, заступник голови Іваничівського райвиконкому.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст з Іванич В’ячеслав Стрий.

Микола Пікута
Микола Пікута

 З нагоди 70-річчя Миколи Пікути В’ячеслав Стрий на сторінках газети «Волинь» писав:

«Майже сорок років трудового стажу за плечима голови ВАТ «Павлівський пивоварний завод» Іваничівського району Миколи Семеновича Пікути. До цього він працював директором консервного заводу, заступником голови райвиконкому.

«Микола Пікута зумів одне із найвідсталіших підприємств модернізувати, газифікувати і вивести в число кращих».

Але чи не найбільше проявився його талант здібного керівника й хорошого організатора виробництва на нинішній посаді. Умудрений життєвим досвідом, Микола Пікута зумів одне із найвідсталіших підприємств модернізувати, газифікувати і вивести в число кращих. Тут, крім пива, уперше в Україні стали виготовляти мінеральну воду «Йоданка Павлівська», фруктові води на натуральній основі. Підприємство — учасник багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, його продукція удостоєна численних дипломів і медалей. А «Йоданка Павлівська» нагороджена загальнонаціональним знаком якості «Вища проба».

За даними Волинської торгово-промислової палати, Павлівський пивзавод був приватизований у 1995 році. Після цього зусиллями Миколи Пікути у його цехах встановлене нове сучасне обладнання. Завдяки наявності власних артезіанських свердловин 1996 рік ознаменувався початком виробництва нової продуктової лінійки – мінеральної води «Йоданка Павлівська». Це стало новим етапом розвитку компанії. Наразі вона випускається в 6 різних упаковках. «Йоданка Павлівська» – унікальний природний засіб, призначений для вирішення проблеми йододефіциту в організмі людини.

Крім мінеральної води, Павлівський пивзавод випускає два види живого пива.

Нині підприємство очолює син Миколи Пікути – Юрій Пікута.

Telegram Channel