Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЮВІЛЕЇ: старість його дома не застане

Майже сорок років трудового стажу за плечима голови ВАТ «Павлівський пивоварний завод» Іваничівського району Миколи Семеновича Пікути. До цього він працював директором консервного заводу, заступником голови райвиконкому...

Майже сорок років трудового стажу за плечима голови ВАТ «Павлівський пивоварний завод» Іваничівського району Миколи Семеновича Пікути. До цього він працював директором консервного заводу, заступником голови райвиконкому.

Але чи не найбільше проявився його талант здібного керівника й хорошого організатора виробництва на нинішній посаді. Умудрений життєвим досвідом, Микола Пікута зумів одне із найвідсталіших підприємств модернізувати, газифікувати і вивести в число кращих. Тут, крім пива, уперше в Україні стали виготовляти мінеральну воду «Йоданка Павлівська», фруктові води на натуральній основі. Підприємство — учасник багатьох всеукраїнських і міжнародних виставок, його продукція удостоєна численних дипломів і медалей. А «Йоданка Павлівська» нагороджена загальнонаціональним знаком якості «Вища проба».
Сьогодні у Миколи Пікути славна дата. На його життєвому календарі – сімдесят.
Ювіляр приймає щирі вітання від колег і друзів. У цей віночок доладно вплітається і нагорода виставки-ярмарку «Агро-2008» — бронзова медаль за високу якість продукції та диплом Мінагрополітики, повідомив журналіст В’ячеслав Стрий.
Telegram Channel