Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Михайличенко більше не тренуватиме київське «Динамо»

До наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом.

Фото football.com.

Михайличенко більше не тренуватиме київське «Динамо»

Також у відставку йде весь тренерський штаб

Керівництво ФК «Динамо» (Київ) офіційно оголосило про розірвання угоди з головним тренером Олексієм Михайличенком.

Про це йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

«Футбольний клуб «Динамо»(Київ) висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлу Михайлову, – пишуть на сайті. – Отримавши команду по ходу сезону, цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, «Динамо» виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА.

«Керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах». 

Водночас керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах.  Для цього гра «Динамо» має вийти на якісно інший рівень».

Повідомляють, що до наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом. Прізвище нового головного тренера і його помічників обіцяють назвати згодом.

Спортивні журналісти пишуть про можливе призначення на цю посаду нинішнього тренера «Зорі» Віктора Скрипника.

Telegram Channel