Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Претендентом номер один на пост головного тренера «Динамо» є наставник «Зорі» Віктор Скрипник

Подивимося, подивимося...

Фото ФК "Зоря".

Претендентом номер один на пост головного тренера «Динамо» є наставник «Зорі» Віктор Скрипник

Олексій Михайличенко зі своїми помічниками був звільнений після того, як «Динамо» в останньому турі сезону УПЛ поступилося «Колосу» з рахунком 0:2

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник є фаворитом серед усіх кандидатів на пост наставника київського «Динамо».

Про це повідомив ведучий YouTube-шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, інформує УНІАН.

За нашою інформацією, прізвище Скрипника в дуже мізерному шорт-листі потенційних наступників Михайличенка на самому верху. По ньому реально наводяться довідки, до нього придивляються.

«За нашою інформацією, прізвище Скрипника в дуже мізерному шорт-листі потенційних наступників Михайличенка на самому верху. По ньому реально наводяться довідки, до нього придивляються», - сказав Співаковський.

За інформацією порталу «Советский спорт», зараз Скрипник веде переговори з «Динамо». При цьому у фахівця є й інші варіанти в Росії - в його послугах зацікавлений один з московських клубів.

Олексій Михайличенко зі своїми помічниками був звільнений після того, як «Динамо» в останньому турі сезону УПЛ поступилося «Колосу» з рахунком 0:2.

Кияни при цьому залишилися на другому місці та в наступному сезоні зіграють у кваліфікації Ліги чемпіонів. «Зоря» відстала від «Динамо» на одне очко.

Telegram Channel