Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Стали відомі потенційні суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів

Стали відомі потенційні суперники киян.

Фото УЄФА.

Стали відомі потенційні суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів

Посівши друге місце в УПЛ, київське «Динамо» отримало право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів 2020/21

«Біло-сині» розпочнуть з третього кваліфікаційного раунду ЛЧ, який буде складатися з одного матчу (15/16 вересня). Жеребкування пройде 31 серпня. Потім останній раунд кваліфікації (Q4, під назвою плей-оф раунд) буде проведено з двох матчів (22/23 і 29/30 вересня), його жеребкування заплановане на 1 вересня.

Потенційними суперниками «Динамо» в Q3 і Q4 є: «Вікторія» Плзень (Чехія), «Рапід» Відень (Австрія), ПАОК (Греція), «АЗ Алкмаар» (Нідерланди), «Гент» (Бельгія), «Ренн» (Франція), віце-чемпіони Хорватії та Туреччини. 

Нижче наведено список команд, які можуть стати суперниками «Динамо» в Q3 або потім в Q4 (крім російської команди через примусове розведення по різних парах). І в третьому, і в четвертому раунді кваліфікації кияни за рахунок високого рейтингу будуть сіяними (як і «Бенфіка», з якою українці не зіграють).

Реклама Google

«Трабзонспор», що йде другим у Туреччині, дискваліфікований від участі в єврокубках за порушення фінансових правил фейр-плей, але подав апеляцію на це рішення. Французький «Ренн» може потрапити безпосередньо у груповий раунд ЛЧ, якщо Лігу Європи 2019/20 виграє команда, яка вже відібралась в Лігу чемпіонів через національний чемпіонат.

Таким чином, потенційними суперниками «Динамо» в Q3 і Q4 є: «Вікторія» Плзень (Чехія), «Рапід» Відень (Австрія), ПАОК (Греція), «АЗ Алкмаар» (Нідерланди), «Гент» (Бельгія), «Ренн» (Франція), віце-чемпіони Хорватії та Туреччини.

Джерело: sport.ua
Telegram Channel