Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків», – Ігор Палиця

Поліція має захищати людину і суспільство!

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря Палиці.

«Правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків», – Ігор Палиця

Народний депутат України прокоментував теракт із утримуванням заручників у його рідному місті

Наявність шаленої кількості нелегальної вогнепальної зброї в Україні дала свої результати, вважає Ігор Палиця.

Нардеп прокоментував теракт із утримуванням заручників у Луцьку на своїй сторінці у фейсбуці.

«У моєму рідному Луцьку, місті з одним із найнижчих показників злочинності в Україні, сталася трагедія. Відбувся терористичний акт. Життя 20 моїх земляків знаходяться у небезпеці. У мене, як і у багатьох співвітчизників, є питання: Чому так сталося? Чому не спрацювали вчасно? Чому не попередили цей злочин?» – зазначає нардеп.

Маю глибоке переконання, що з терористами та злочинцями потрібно поводитися жорстко, як під час війни, так і в мирний період!

Він сам відповідає на своє питання:

«Маю глибоке переконання – це сталося тому, що правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків. Саме тому правоохоронцям важко реагувати на заяви та звернення суспільства. Політичний тиск на правоохоронні органи призвів до блокування виконання ними своїх функцій. Вже зараз відроджуються давно зниклі явища: рекет, «кришування», розбій. Часто бандити видають себе за учасників АТО/ООС, тим самим насміхаючись з правоохоронних органів.

Реклама Google

Я закликаю політиків усунутися від будь-яких перешкоджань роботі правоохоронних органів, закликаю припинити використовувати правоохоронні органи у політичних іграх. Дайте їм працювати і чітко виконувати свою головну функцію – захист людини і суспільства!

Бажаю всім нам, щоб під час спецоперації не постраждали ні заручники, ні правоохоронці. Маю глибоке переконання, що з терористами та злочинцями потрібно поводитися жорстко, як під час війни, так і в мирний період!» – написав Ігор Палиця на своїй сторінці у фейсбуці.

Telegram Channel