Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Земляни». Про що фільм, який «рекламував» луцький терорист

Фільм вийшов у 2005 році.

Фото Главком.

«Земляни». Про що фільм, який «рекламував» луцький терорист

«Земляни» — це документальна стрічка про проблему експлуатації тварин людьми для розваг, досліджень, виробництва одягу та їжі тощо

Максим Кривош, який захопив автобус із заручниками в місті Луцьку, заявив, що одна з його вимог, щоб президент України Володимир Зеленський особисто прорекламував фільм «Земляни» 2005 року.
«Президент Зеленський повинен записати відеозвернення з текстом «фільм «Земляни» дивитися всім», - заявив він на сторінці у соцмережі, яку згодом видалили з платформи.
Ввечері 21 липня президент виконав вимогу терориста.

Ввечері 21 липня президент виконав вимогу терориста.

«Земляни» (Earthlings) – американський документальний фільм, який розповідає про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнення, розваг, наукових досліджень або з метою виробництва одягу і їжі. Режисером фільму виступив зоозахисник Шон Монсон, закадровий текст прочитаний Хоакіном Феніксом (зірка фільму «Джокер»), продюсером стрічки стала актриса Меггі Кью, а музикант Мобі став автором саундтреку. Усі є веган-активістами.
Також фільм піднімає теми расизму, сексизму, видової дискримінації і прав тварин, демонструючи кадри, отримані за допомогою прихованої камери з зоомагазинів, «щенячих ферм», притулків для бездомних тварин, птахофабрик, боєнь, місць вичинки і продажу шкіри та хутра, спортивних і розважальних заходів і дослідницьких лабораторій.

 

Джерело: Главком.
Telegram Channel