Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Помер відомий на Волині педагог та депутат Валерій Панасюк

Фото із сторінки у Фейсбук Олега Куха.

Помер відомий на Волині педагог та депутат Валерій Панасюк

Учора відійшов у вічність депутат Любешівської селищної ради, директор закладу загальної середньої освіти «Судченський ліцей» Валерій Сергійович Панасюк

Редакція «Газети Волинь» сумує з приводу непоправної втрати та висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким Валерія Панасюка.  Ми знали його як світлу людину, яка любила свій край і вкладала у його розвиток багато сил та енергії. Валерій Сергійович Панасюк був другом нашої редакції і героєм публікацій у «Газеті Волинь».

Світла пам’ять.

Передчасна смерть енергійної, працьовитої та наполегливої людини, яка багато зробила для Любешівщини та свого рідного села Судче – це трагедія і непоправна втрата.

Співчуття з приводу  смерті Валерія Сергійовича Панасюка висловила Любешівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет  селищної ради: «Передчасна смерть енергійної, працьовитої та наполегливої людини, яка багато зробила для Любешівщини та свого рідного села Судче – це трагедія і непоправна втрата. Щиро поділяємо горе та висловлюємо співчуття рідним, близьким і друзям Валерія Сергійовича.

Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях та усіх, хто його знав».

 

 

 

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА. 

Telegram Channel