Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Слова Президента Зеленського про імпотенцію справдилися (Відео)

То голови обіцяльників «полетять»? Чи Володимира Олександровича розвели? Фото Youtube.com.

Волинь-нова

Слова Президента Зеленського про імпотенцію справдилися (Відео)

… про імпотенцію нинішньої влади

Під час робочої поїздки до Одеси 4 липня Президент України Володимир Зеленський висловив незадоволення темпами ліквідації наслідків аварії танкера Delfi, який з листопада 2019 року лежить на мілководді біля берегів «Південної Пальміри»​.

Про це він сказав під час зустрічі з мером Одеси Геннадієм Трухановим, а також з чиновниками, які займаються цим питанням.

Глава держави обурився через те, що танкер досі не прибрали, а з нього витікають небезпечні для екології та відпочивальників речовини.

Місцеві чиновники перекладають провину на компанію судновласника, яка постійно переносить термін виконання демонтажу судна.

«Якого числа приберуть цю махіну? В людей пляжна відпуска. Ми з листопада показуємо, що ми імпотентна влада (на відео ці слова із 11:42). Просто заберіть його. Якщо не здатні прибрати самі, ми відправимо когось із ДСНС, розріжемо і вивеземо. Тоді вже нікого не цікавитиме, законно це, чи незаконно», – пригрозив Зеленський.

Ми з листопада показуємо, що ми імпотентна влада.

Президент висловив здивування. Мовляв, навіщо з листопада 2019 року вести діалог з компанією-судновласником, яка зобов’язалась прибрати судно?

Водночас сам представник компанії сказав Президентові, що міська екологічна служба не дозволила порізати судно на частини і вивезти його.

Мер Одеси Геннадій Труханов все заперечив і звинуватив  компанію  у незаконній діяльності.

Після цього глава Одеської ОДА Максим Куций запевнив, що до 20 липня судно приберуть.

Друзі, сьогодні яке число? Нібито 23 липня. А віз, тобто танкер, і нині там…

Друзі, сьогодні яке число? Нібито 23 липня. А віз, тобто танкер, і нині там…

Ось цей «Делфі» (Delfi)... Фото pravda.com.ua.
Ось цей «Делфі» (Delfi)... Фото pravda.com.ua.

 Довідка:

Як відомо, 22 листопада 2019 року, поблизу Одеси сів на мілину танкер «Делфі» (Delfi). Власник не дозволяв екіпажу покинути судно, а рятувальні катери не могли підійти через шторм. Через кілька годин рятувальники змогли евакуювати екіпаж.

Відразу після аварії в.о. глави Держекоінспекції Єгор Фірсов повідомив, що вміст нафтопродуктів у районі танкера, що сів на мілину, перевищує норму в 53 рази. У суботу, 23 листопада, концентрація була перевищена вже в 157 разів.

А пляжний сезон ніхто не відміняв... Фото 5.ua.
А пляжний сезон ніхто не відміняв... Фото 5.ua.

 Ось такий тут краєвид для відпочивальників... Фото Одеса-онлайн.

Ось такий тут краєвид для відпочивальників... Фото Одеса-онлайн.

 Щоб якось тримати міну при поганій грі, з гнівним промовою вчора на засіданні уряду, а також на своїй сторінці в Телеграм-каналі виступив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Мовляв, власник затонулого в Одесі танкера Delfi має ще одну спробу до кінця тижня підняти корабель.

За словами прем’єра, якщо власник не впорається у відведені терміни, то відмовиться від прав власності на танкер і тоді цим питанням займеться державна Адміністрація морських портів.

Шминаль додав, що питання з затонулим кораблем знаходиться на контролі у міністра інфраструктури Владислава Криклія. Прем’єр поінформував, що також відпрацьовуються додаткові сценарії для якнайвшвидшого вирішення питання з затонулим танкером.

Ну-ну… Це нагадує слова провідних світових політиків, які глибоко стурбовані, що Путін напав на Україну…

То ви їх зробите, пане Президенте? Чи все ж запереченню не підлягає, сказане вами: «Ми з листопада показуємо, що ми імпотентна влада»?

Telegram Channel